Ugrás a formalizálásra 0 0.00

0-Bienes
Adó 0.00
Összesítve 0.00
Fenair 9 Hüvelykes LED Égő Nagyító Smink Tükör 10X-es Nagyító, Feltölthető Smink Tükör Világítás, Fényerő Állítható(Ezüst)

Fenair 9 Hüvelykes LED Égő Nagyító Smink Tükör 10X-es Nagyító, Feltölthető Smink Tükör Világítás, Fényerő Állítható(Ezüst)

HUF 5398.65
 

Hozzáférhető a megrendeléshez
Az áruk közül

VÁLASSZA ki A FÉNYERŐ TETSZIK - Állítható, Könnyű Design : Tartsa nyomva a kapcsolót,a fény, az érintőképernyő tükör fokozatosan lesz egyre világosabb, vagy sötétebb, így kiválaszthatja a legjobb fényerő kell.KETTŐS TÁPEGYSÉG - A belső 1000m Ah akkumulátor fordul a termék a vezeték nélküli LED hiúság tükör.A tükröt tart a 4,5 6,5 órát, egy teljes feltöltéssel, amely lehetővé teszi, hogy továbbra is a smink is működik, miután hirtelen energia hiány a környezet. 180 FOKOS FORGATÁS - Az asztal hiúság tükör 180 fokban állítható, forgatható, amely lehetővé teszi, hogy állítsa be a tükröt, hogy bármilyen szögben, hogy illik a legjobban.Határozottan működik, mint egy nagy, fény lámpa. 10 X-es NAGYÍTÓ TÜKÖR - Ezt a Levehető nagyító tükör nagyon kényelmes, hogy tisztán látni az arcvonásait, hogy egy hibátlan smink.Fő anyag : fém + üveg.Váz szín : ezüst.Bemeneti teljesítmény : 110v-220v.Akkumulátor kapacitás : 1500mah.Szín hőmérséklet-tartomány : 2500k-6000k.Alkalmazkodási módszer : érintse meg a fényerő.Fő funkciók : professzionális smink töltse fény, élő közvetítés töltse fény, önarckép töltse ki fény.ÉRZÉKENY ÉRINTŐKÉPERNYŐ. ✔ Lehet választani a tökéletes megvilágítás által egyszerűen érintse meg az érzékelő kapcsoló a képernyőn. ✔ Egyszerű művelet lehetővé teszi, hogy megszabaduljunk a kézi, valamint megtanulják, hogyan kell használni a rövid időt.KIVÁLÓ ÚTI TÜKÖR. ✔Lehet használni egy héttel azután, hogy a töltés, az alap lehet távolítani, ami nagyon alkalmas utazik. ✔ A pillér a tükör fémből készült, így nem fog hajolni a bőröndöt.Fő anyag : fém + glass Frame szín : silver Power bemenet : 110v-220v Battery kapacitás : 1500mah Color hőmérséklet tartomány : 2500k-6000k Adjustment módszer : érintse meg dimming Main funkciók : professzionális smink töltse fény, élő közvetítés töltse fény, önarckép töltse ki fény.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.