Ugrás a formalizálásra 0 0.00

0-Bienes
Adó 0.00
Összesítve 0.00
GOUCER Smart Call Nézni, a Mozgás Méter, Nagy Képernyő Bluetooth Óra Bluetooth Sport Watch Lépésszámláló (Szín : Ezüst, Barna)

GOUCER Smart Call Nézni, a Mozgás Méter, Nagy Képernyő Bluetooth Óra Bluetooth Sport Watch Lépésszámláló (Szín : Ezüst, Barna)

HUF 16420.05
 

Hozzáférhető a megrendeléshez
Az áruk közül

bluetooth sport watch lépésszámláló. ▲ Non-stop kommunikáció : az órád, hogy vegye fel a hívást, a mobil telefon, az olvasott üzeneteket, a hívások fogadása, olvassa el a chat feljegyzések a hívásokat, majd én megteszem.Erős Bluetooth 5.0, majd a hívás képességek, vagy mindig online. ▲ Tiszta, nagy képernyőn : több Tucat számlapok vannak, kellemes a szemnek.Függetlenül attól, hogy megjelenítése idő információk vagy különböző kérelem tartalma, mind a világos, élénk.A telefonos piacon rendelkezik, több tucat tárcsázza a különböző stílusok közül választhat, majd cserélje ki. ▲ Új egészségügyi ellenőrzés : tartsuk a lépést a testi egészség dynamics, real-time szívritmus, vérnyomás ellenőrzés, támogatás pulzusszám figyelmeztető funkció támogatja a sötét bőr, szív, sebesség ellenőrzés, illetve adja meg intim érdekel. ▲ Smart funkciók : üzenet hívások, okos, ébresztőóra, falióra, mozgásszegény, illetve egyéb szituációs smart emlékeztetők, ne mulassza el a fontos információk, ellenőrizze az időjárás, zene lejátszás, valamint sok más intim funkciók tapasztalat magas minőségű intelligens élet.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.