Ugrás a formalizálásra 0 0.00

0-Bienes
Adó 0.00
Összesítve 0.00
4DB Gyönyörű Kristály Üveg Köröm Fájlok Tartós Manikűr-Pedikűr Fájlok Köröm állomány Puffer körömápolási Manikűr Eszközök Beállítása

4DB Gyönyörű Kristály Üveg Köröm Fájlok Tartós Manikűr-Pedikűr Fájlok Köröm állomány Puffer körömápolási Manikűr Eszközök Beállítása

HUF 510.30
 

Hozzáférhető a megrendeléshez
Az áruk közül

◕‿◕????Anyagok : ezek üveg körömreszelő készült kiváló minőségű edzett üveg által kétoldalas vésett technológia, amely biztosítja a köröm tartják a megosztási pedig gyengül. ◕‿◕????Mosható, valamint újrafelhasználható : a nem porózus felület nagy körmök, valamint a tartós üveg fájlokat lehet öblíteni, a forró víz, könnyen mosni, amelyet fel lehet használni, többször, mint a többi tipikus körömreszelő. ◕‿◕????Biztonsági körömápolási : a kétoldalas Sima Bejelentés Felület üveg fájl teljessé bármilyen manikűr minden irányba, anélkül, hogy sérülne a köröm, tökéletesen formák, természetes miközben őket, sima ,amely hozzájárulhat ahhoz, hogy a jó feltételek a köröm. ◕‿◕????Színes célja : 4 db crystal nail files 6 különböző színek, amelyek a Vörös, Sárga, Lila, Zöld, Kék, Rózsaszín, különösen a gradiens szivárvány színű, amelyek több választás az ön számára, a család, a barátok, nagyon tartós ajándék is. ◕‿◕????Könnyen hordozható, valamint széles körben alkalmazás : az üveg körömreszelő lehet könnyen elfér a táskájában, vagy táska a napi utazás, de nem csak ezek a körömreszelő lehet használni, a körmök, hanem a körmeit, pedig lehet használni, a szalon, illetve otthoni használatra is. ????Tulajdonságok : vadonatúj, jó minőségű, Gondos tervezés,teljesen biztonságos a használata.Könnyű, kompakt, kényelmes, hogy a kozmetikai táska, lehetővé teszi, hogy használja bármikor, bárhol.Ez a szakmai körömreszelő kemény, tartós.Alkalmas a szakmai, mind személyes használatra A tartós kristály körömreszelőt használni a köröm hozzájárulhat ahhoz, hogy teljes köröm erőd, egészséged; Ők alkalmas körömápoló, szépség köröm, köröm polírozása, köröm alakításában.Utasítások : 1. Dörzsölje a körmök oldalról, hogy a központ a köröm tipp majd dörzsölje az egyik irányba. 2. Miután megnyalta, hogy ugyanazt többször, mozgás, hogy más részein, dörzsölje meg, majd beviszi a valódi körmök ciklikusan, hogy ne fájjon a valódi körmök. ????Specifikáció : Anyag : kristály üveg Szín : piros, sárga, lila, zöld, kék, rózsaszín Méret : kb. 9 x 1 x 0,3 cm ????Megjegyzés : Ezek a crystal nail files edzett üvegből készült, annak érdekében, hogy megakadályozza a köröm fájlokat a kárt, kérjük, gondosan ha kinyitja a csomagot,ügyelni kell, hogy ne ejtse le a kemény felületre.Hosszú távú használata nem erősíti & harden természetes körmök, valamint a nő egészséges, hosszú, gyönyörű körmök~ Mi KOKOW a legjobb, hogy a dolgok jól, de még mindig szükségünk van a segítségére, ezért kérjük, kérjük, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba először is, ha bármilyen problémája, vagy elégedetlenség.Őszintén KOKOW ????A csomag tartalma : 4 x kristály körömreszelő.

Alapvető tulajdonságok

Material:
crystal glass
Color:
red, yellow, purple, green, blue and pink
Size:
approx. 9 x 1 x 0.3 cm ????
Note:
These crystal nail files are made of tempered glass, in order to prevent the nail files from damage, please be carefully when opening the package,care should be taken not to drop on the hard surface. :
Long-term use can strengthen & harden natural nails and grow healthy, long, beautiful nails~ :
We KOKOW will try our best to do things well, but we still need your help, so please please please contact us firstly if you have any problem or dissatisfaction.--Sincerely KOKOW ???? :
Package contents:
4 x crystal nail files :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.