Ugrás a formalizálásra 0 0.00

0-Bienes
Adó 0.00
Összesítve 0.00
Gyerek Fogkefe ,Minden Lekerekített Gyermekek U-Alakú, Fogkefe, U Alakú Fogkefe Gyerekeknek Kor 2-12, Gyerekek U Alakú Fogkefe,

Gyerek Fogkefe ,Minden Lekerekített Gyermekek U-Alakú, Fogkefe, U Alakú Fogkefe Gyerekeknek Kor 2-12, Gyerekek U Alakú Fogkefe,

HUF 673.65
 

Hozzáférhető a megrendeléshez
Az áruk közül

❤ Aranyos Gyerek Fogkefe : U-alakú design, Ergonomikus Forma & Méret, illik kisgyermekek' s kids' száj nos, segít a fogak tisztítása minden irányban.Szép forma, a gyerekek imádni fogják, ami növelheti annak a lehetőségét, szerető fogmosás közben gondosan, segítve őket, hogy dolgozzon ki egy jó szokás.Is tökéletes ajándék, főleg, ha a Család, Karácsony & Hálaadás napja. ❤Különleges U-Alakú Design : eltér a hagyományos fogkefe, a Gyerekek Fogkefét használjon egyedi U-alakú kefét design, hogy illeszkedjen a fogai.U-alakú design, több nem fér a szájába, úgy, hogy a gyerek elfogadja.A baba fogmosás közben. ❤ 360 Tisztító Módszer : Minden Kerek Gyermekek U-Alakú, Fogkefe, az U-alakú kefét, ez tiszta körül egy fogam anélkül is, ha van egy kihagyott helyre a gyermek foga!U-Alakú Fogkefe Gyerekeknek. ❤ Használata egyszerű Hordoz & Vicces : U-Alakú Fogkefe a Gyerekek, Ez tényleg egy jó fogkefe!kicsi, aranyos rajzfilm U-alakú design, hogy a gyerekek érdekel a fogmosás.tökéletes a napi utazási használni. ❤ Hogy a Baba Szerelem Fogmosás : U-Alakú, Fogkefe, a Gyerekek számára könnyen használható.Szorítsa meg a fogkrémet, rázza a száját, hogy fogait.Az ecset feje is tiszta, hogy minden szögből, így fogmosás lesz egy egyszerű dolog. Téma : Specifikáció : 2-6 éves, 90mm hosszú .. 6-12 éves, 120mm hosszú .. Alkalmazandó emberek : 2-12 éves gyereket .. eltarthatóság : 5 év-Szín : rózsaszín, kék Hozzávalók : élelmiszeripari szilikagél +pp Funkció : start a baba első foga .. Anyák kell útmutató a gyermekek fejlesztése az orális higiénia szokások A termék fogad el, U-alakú, puha gumi kefe fej, okos fogak tisztítása, biztonságosabb, több biztosított A nagy-áteresztőképességű élelmiszer-minőségű szilikagél, magas-minőségű "permeabilitás", nem tartalmaz bpa forrása termékek, visszautasítja, hogy újrahasznosítható anyagok, csak a baba egészségét. Kényelmes kerek fogantyú, fordulat-akkor mosd meg a fogad egy körben Használat : Ecset kétszer egy nap, javasoljuk, hogy cserélje ki a fogkefe 1-2 havonta Megjegyzések : 1. Manuális mérési tűréshatár 2-5g.Kérlek, ne törődj a helyettesítő. 2. Mivel a különbség a különböző monitorok lehet, hogy a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Én nagyon, nagyon hálás vagyok! A csomag tartalma : .

Alapvető tulajdonságok

--2-6 years old, 90mm long :
--6-12 years old, 120mm long :
--Applicable people:
2-12 years old baby
--Shelf life:
5 years
--Color:
pink, blue
--Ingredients:
food grade silica gel +pp
--Function:
start from the baby's first tooth
--Mothers need to guide their children to develop good oral hygiene habits :
--The product adopts U-shaped soft rubber brush head, smart teeth cleaning, safer and more assured :
--The use of high-permeability food-grade silica gel, high-quality permeability, does not contain bpa source control products, refuses to recycle materials, only for the health of the baby. :
--Comfortable round handle, twists and turns-you can brush your teeth in one turn :
--Usage:
Brush twice a day, it is recommended to replace the toothbrush every 1-2 months
--Comments:
--1. Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind your substitutes. :
--2. Due to the difference between different monitors, the image may not reflect the actual color of the item. I'm very much obliged to you! :
--The package includes:

Ezzel a termékkel is vásárolnak.