Ugrás a formalizálásra 0 0.00

0-Bienes
Adó 0.00
Összesítve 0.00
FURUIWUFENG hajápolás A Haj Fésű 1db Haj Fésű ABS Fóliázás Haj Fésű Festés Farok, Fésű, Kefe, Külön Haj, Haj, Szakáll, Férfiak,

FURUIWUFENG hajápolás A Haj Fésű 1db Haj Fésű ABS Fóliázás Haj Fésű Festés Farok, Fésű, Kefe, Külön Haj, Haj, Szakáll, Férfiak,

HUF 1686.15
 

Hozzáférhető a megrendeléshez
Az áruk közül

Hajformázó fésű nyújt tökéletes haj élmény finom, sűrű haja, szakálla érdekel.Nagy fésűt a férfiak, nők, gyerekek. 1. Professzionális, tartós, lekerekített fogait, hogy ne sértse fel a fejbőrt.Lényeges része a kozmetikus készlet. 2. Alkalmas jobban végezni a haj vágás, a haj a halál, meg egyéb munka, rendszeres használat, a levelek a haj selymes, puha, a haj, illetve fejbőr lesz egészségesebb. 3. Különböző formák különböző szélességben, illetve sűrűség találkozni mindenféle hajformázó követel.Célja a legtöbb használat, haj típusát, hairlines, de persze a legtöbb beállítások. 4. Funkció : tökéletes izgalmas pontot, egyszerű vágás a haj kiterjesztések, alkalmas szalon, fodrászat, valamint kozmetikai szállítói készletek.A férfiak kedvenc comb, utazás, otthon vagy az irodában egy gyors haj, szakáll és bajusz érdekel.Ideális születésnapok, apák napja, valentin, esküvők, osztások.Specifikáció : Anyag : ABSColors : mint shown Size : mint shown Package tartalmazza : 1 x haj combprompt : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Mivel kézi mérés, hiba 0-5cm fog bekövetkezni.Remélem, a megértés.2. A termék fotók nem tartalmazhatnak olyan elemeket más, mint a termék.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mérve, minden változó eltérő lehet, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.

Alapvető tulajdonságok

Material:
ABS
Colors:
as shown
Size:
as shown
Package included:
1 x hair comb :
prompt:
1. Please check the size before buying. Due to manual measurement, an error of 0-5cm will occur. Hope for understanding. :
2. The product photos do not contain items other than the product. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color difference, please understand. :
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, each variable may be different, please refer to the actual product, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :
6. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services. :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.