Ugrás a formalizálásra 0 0.00

0-Bienes
Adó 0.00
Összesítve 0.00
YAOLUU Divat Fejpánt Barokk Strasszos Kristály Lánc Fekete Hairbands Haj Tartozékok Hairband a Lányok Csillogó Fejpánt a Nők

YAOLUU Divat Fejpánt Barokk Strasszos Kristály Lánc Fekete Hairbands Haj Tartozékok Hairband a Lányok Csillogó Fejpánt a Nők

HUF 3037.50
 

Hozzáférhető a megrendeléshez
Az áruk közül

Puha, könnyen viselni rugalmas, újrafelhasználható, rugalmas alkalmas a fej mérete a legtöbb nő。.Szuper tartós anyag, amely nem könnyen tört, vagy csúszni, valamint nem árt, hogy a fejbőr.Még akkor is, ha rajtad egész nap, nem lesz kényelmetlen.A turbán fejpánt nem csak egy csodálatos divat keres, hanem tartsd meg a hajad, ha mosás arcod, vagy。.Akkor is viselni egy különleges alkalomra, mint egy esküvő, vagy fél,tudnak egyeztetni a sima ruhák, hogy izgalmat.Ez aranyos széles haj karika válhat jó kiegészítője a napi szépségápolási kellékek.Adni, mint egy tökéletes ajándék a születésnapok, évfordulók, valentin nap, anyák napja, vagy bármely más fesztiválokon.Specifikáció : Anyag : Gyöngy,Alufelni,Poliészter,Acrylic Gender : WOMENSize : Illik leginkább peoplehint : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret vagy a szín a tétel alaposan, mielőtt vásárol.2. Kivéve a termékek látható a termék fotók, nem más elemeket tartalmazza.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mérve, minden változó eltérő lehet, kérjük, tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, mi fog válaszolni 24 órán belül megoldani a problémát, amint lehetséges.

Alapvető tulajdonságok

Material:
Pearl,Alloy,Polyester,Acrylic
Gender:
WOMEN
Size:
Fit most people
1. Please check the size and color of the item carefully before buying. :
2. Except for the products shown in the product photos, no other items are included. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please understand. :
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, each variable may be different, please refer to the actual product, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will reply within 24 hours and solve the problem as soon as possible. :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.