Ugrás a formalizálásra 0 0.00

0-Bienes
Adó 0.00
Összesítve 0.00
L-SHISM Eszközök 94mm Szög Volfrám-Karbid Szög köszörűkorong 16 mm-es Furat Fa Csiszolás lengyel Faragás Lemez (Szín)

L-SHISM Eszközök 94mm Szög Volfrám-Karbid Szög köszörűkorong 16 mm-es Furat Fa Csiszolás lengyel Faragás Lemez (Szín)

HUF 3564.00
 

Hozzáférhető a megrendeléshez
Az áruk közül

- Erős szög köszörűkorong van 16mm unalmas lehet a célja, hogy a mount egy szabványos elektromos sarokcsiszoló, valamint biztosítja a gyors anyag eltávolítás, hogy megmentsem az időt, erőfeszítést, ismerje a különböző igényeket. - Alkalmas a gyors eltávolítása, valamint alakításában, különösen a domború, homorú, területeken. - Biztosítja a gyors anyag eltávolítás, megmentettem az időt, erőfeszítést, alkalmas íves munka. - Wolfram-karbid bevonatok áll a több száz rendkívül éles fogai, hogy gyorsan eltávolítani raktáron pedig túléli a több száz smirgli párna. - Wolfram-karbid fogak, adok neked egy kiváló kopás-élet.Leírás : a 16 mm-es Furat a Volfrám-Karbid Szög köszörűkorong Fa Csiszolás lengyel Faragás Disc Specification : Név : Szög Csiszolás Wheel Material : Steel Color : Fekete/Kék/Szürke/Arany/Ezüst(opcionális) Típus : Ívelt Surface Outer Átmérő : 94mm Inner Átmérő : 16mm Features : - Erős szög köszörűkorong van 16mm unalmas lehet a célja, hogy a mount egy szabványos elektromos sarokcsiszoló, valamint biztosítja a gyors anyag eltávolítás, hogy megmentsem az időt, erőfeszítést, ismerje a különböző igényeket.- Alkalmas a gyors eltávolítása, valamint alakításában, különösen a domború, homorú, területeken.- Biztosítja a gyors anyag eltávolítás, megmentettem az időt, erőfeszítést, alkalmas íves munka.- Volfrám-karbid bevonatok áll a több száz rendkívül éles fogai, hogy gyorsan eltávolítani raktáron pedig túléli a több száz smirgli párna.- Volfrám-karbid fogak, adok neked egy kiváló kopás-élet.- Csak akkor kell használni, a nem-nemesfém, vagy nem fémes anyagok, alkalmas fa, illetve egyéb anyagok.- Alkalmas sarokcsiszoló, valamint könnyű működtetni.- 16 mm-es furat célja, hogy felmászik egy szabványos elektromos sarokcsiszoló.A csomag Tartalmazza : 1 x Szög köszörűkorongot.

Alapvető tulajdonságok

Name:
Angle Grinding Wheel
Material:
Steel
Color:
Black/Blue/Gray/Gold/Silver(optional)
Type:
Curved Surface
Outer Diameter:
94mm
Inner Diameter:
16mm
Features:
- Powerful angle grinding wheel has 16mm bore can intended to mount on a standard electric angle grinder and provide rapid material removal to save your time and effort, meet your various needs. :
- Suitable for rapid removal and shaping, especially for convex and concave areas. :
- Provides rapid material removal, saving your time and effort, suitable for curved work. :
- Tungsten carbide coatings consist of hundreds of extremely sharps teeth that rapidly remove stock and outlasts hundreds of sandpaper pads. :
- Tungsten carbide teeth give you a outstanding wear-life. :
- Should only be used on non-metals or non-metal materials, suitable for wood and other materials. :
- Fit for angle grinder and it is easy to operate it. :
- 16mm bore are intended to mount on a standard electric angle grinder. :
Package Included:
1 x Angle Grinding Wheel :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.